Ledenservice VVMC
Lees het onderstaande aandachtig door!
Door middel van onderstaand aanmeldingsformulier kunt u zich aanmelden als lid van de VVMC. De maandelijkse contributie bedraagt € 13,- Als werknemer van NS gaat u er automatisch mee akkoord dat de door u verschuldigde contributie maandelijks wordt ingehouden op uw salaris.

Bent u werkzaam bij een andere spoorvervoerder dan NS, dan ontvangt u een machtigingsformulier voor automatische incasso, waarmee u de VVMC dient te machtigen om de door u verschuldigde contributie maandelijks te incasseren van uw bankrekening.

Volg je de opleiding Machinist Railvervoer bij het ROC of de STC-Group, dan is het lidmaatschap gedurende de opleiding geheel gratis!

Als u zich aanmeldt als lid van de VVMC dan gaat u ermee akkoord tenminste 1 jaar lid te blijven. Na dit jaar geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

De VVMC gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Deze gegevens worden gebruikt voor de verenigingsadministratie in het algemeen en voor de verenigingsadministratie van de respectievelijke afdeling in het bijzonder. Uw gegevens worden tevens verwerkt volgens het privacybeleid van de VVMC.

Om na uw aanmelding en acceptatie als lid toegang te kunnen krijgen tot het Ledenportaal van de VVMC dient u bij 'Lid' een zelfgekozen login en wachtwoord in te vullen. Zowel de login als het wachtwoord dient uit minimaal 6 karakters te bestaan.

Bent u werkzaam bij een spoorvervoerder waar u geen personeelsnummer hebt toegewezen gekregen, dan dient u bij het veld 'Personeels-/Leerlingnummer *' het nummer 999999 in te vullen.

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze ledenservice op telefoonnummer: 013-5802768

                                     
Aanmeldingsformulier
Naam
Aanhef *

Initialen *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Contact
E-mail *
Telefoon
Mobiel (privé)
Mobiel (werk) *
Thuisadres
Huisnummer *
Toevoeging
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Provincie *
Land *
Overig
Geboortedatum *
Lid
Login *
Wachtwoord *
Herhaal wachtwoord*
Lidmaatschap
Jaarlijks VVMC-agenda ontvangen *
Lidmaatschap FNV Spoor opzeggen *
Aangemeld door
Personeelsnummer
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Gegevensverwerking *
Werkgever/Opleidingsinstituut
Werkgever/Opleidingsinstituut *
Datum in dienst/Start opleiding *
Personeels-/Leerlingnummer *
Functie *
Standplaats/Opleidingsplaats *
Verificatie
Om spam te voorkomen maken wij gebruik van een verificatie voor dit formulier. Om het formulier te verzenden moet u de afgebeelde code invullen. De code is niet hoofdlettergevoelig; u kunt hierbij ook kleine letters invullen.
velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?