Ledenservice VVMC
Lees het onderstaande aandachtig door!
Door middel van onderstaand aanmeldingsformulier kun je je aanmelden als lid van de VVMC. De maandelijkse contributie bedraagt € 13,50 Als werknemer van NS ga je er automatisch mee akkoord dat de door jou verschuldigde contributie maandelijks wordt ingehouden op je salaris.

Ben je werkzaam bij een andere spoorvervoerder dan NS, dan ontvang je een machtigingsformulier voor automatische incasso, waarmee je de VVMC dient te machtigen om de door jou verschuldigde contributie maandelijks te incasseren van jouw bankrekening.

Volg je de opleiding Machinist Railvervoer bij het ROC of de STC-Group, dan is het lidmaatschap gedurende de opleiding geheel gratis!

Als je je aanmeldt als lid van de VVMC dan ga je ermee akkoord tenminste 1 jaar lid te blijven. Na dit jaar geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

De VVMC gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens worden gebruikt voor de verenigingsadministratie in het algemeen en voor de verenigingsadministratie van de respectievelijke afdeling in het bijzonder. Jouw gegevens worden tevens verwerkt volgens het privacybeleid van de VVMC.

Om na jouw aanmelding en acceptatie als lid toegang te kunnen krijgen tot het Ledenportaal van de VVMC dien je bij 'Lid' een zelfgekozen login en wachtwoord in te vullen. De login dient uit minimaal 6 karakters te bestaan. Het wachtwoord dient uit minimaal 10 karakters te bestaan en moet ten minste 1 kleine letter, 1 grote letter, 1 cijfer en 1 speciaal karakter bevatten.

Ben je werkzaam bij een spoorvervoerder waar je geen personeelsnummer hebt toegewezen gekregen, dan dien je bij het veld 'Personeels-/Leerlingnummer *' het nummer 999999 in te vullen.

Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden, dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met onze ledenservice op telefoonnummer: 013-5802768

                                     
Aanmeldingsformulier
Naam
Aanhef *

Initialen *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Contact
E-mail *
Telefoon
Mobiel (privé)
Mobiel (werk) *
Thuisadres
Huisnummer *
Toevoeging
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Provincie *
Land *
Overig
Geboortedatum *
Lid
Login *
Wachtwoord *
Herhaal wachtwoord*
Lidmaatschap
Jaarlijks VVMC-agenda ontvangen *
Lidmaatschap FNV Spoor opzeggen *
Aangemeld door
Personeelsnummer
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Gegevensverwerking *
Werkgever/Opleidingsinstituut
Werkgever/Opleidingsinstituut *
Datum in dienst/Start opleiding *
Personeels-/Leerlingnummer *
Functie *
Carrier *
Standplaats/Opleidingsplaats *
Verificatie
Om spam te voorkomen maken wij gebruik van een verificatie voor dit formulier. Om het formulier te verzenden moet u de afgebeelde code invullen. De code is niet hoofdlettergevoelig; u kunt hierbij ook kleine letters invullen.
velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?